Puzzel met naam

Een puzzel met naam wordt sinds 2013 steeds meer verkocht. Naast de puzzel met naam komt er in veel gevallen een foto of logo op dezelfde puzzel. Met een puzzel met naam maak je een puzzel persoonlijk en uniek. Iedereen kan zo een eigen puzzel met naam krijgen. Een puzzel met naam is een goedkoop geschenk voor vaste gasten of nieuwe bezoekers. Op onze webshop www.prachtigkado.nl zijn verschillende puzzels te bestellen. De meest verkochte puzzel is de puzzel 24 stuks. Op de puzzel met naam is elke opdruk leverbaar. De puzzel is geheel naar uw wens te maken. Een puzzel met naam is al leverbaar vanaf 4,95 euro.

 

 

–> Klik hier voor meer info!

 

Puzzel met naam
De puzzels zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een puzzel met naam kopen op www.prachtigkado.nl Naast de puzzel met naam 24 stuks zijn er ook puzzels met 70 en 96 stuks leverbaar. Daarnaast is er nog een speciaal hartvormige puzzel te bestellen. Een puzzel met 70 stuks kost 6,95 euro. De grotere variant met 96 stuks kost slechts 7,95 euro. De speciale hartvormige puzzel  is al leverbaar vanaf 8,95 euro.

Puzzel met naam bestellen, klik hieronder:

Puzzel met foto bestellen

Bestel uw puzzel in de webshop

Een puzzel met naam is te versturen in een standaard envelop of in een envelop met dezelfde opdruk als de puzzel. Deze speciale puzzeldoos met foto en/of naam kost 3,95 euro.

Bestel uw eigen puzzeldoos

Bestel uw eigen puzzeldoos

Naast de puzzel met naam, zijn er nog vele andere soorten cadeaus te koop op de webshop. Bekijk de website www.prachtigkado.nl voor alle soorten cadeaus. Ook voor borduurwerk van bijvoorbeeld een handdoek of slabbetje bent u bij ons aan het juiste adres. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.