Puzzel met foto

Wilt u een puzzel met foto bestellen? U kunt unieke fotomomenten vastleggen op verschillende formaten puzzels. Door de huidige ontwikkeling in de mobiele telefonie zijn de foto’s gemaakt met een telefoon steeds beter. Bepaalde merken hebben dezelfde kwaliteit foto’s als een reguliere fotocamera. Dit zorgt ervoor dat er ook meer foto’s worden gemaakt. Voor bepaalde zaken pak je sneller je telefoon dan een reguliere fotocamera. De telefoon zit nota bene altijd in de broekzak! Een puzzel met foto is een leuk cadeau voor een kleinkind, verjaardag, housewarming, bruiloft of jubileum. Daarnaast is een puzzel met foto een leuk geschenk om te geven aan gasten of bezoekers van een evenement of opening.

 

–> Klik hier voor meer info!

 

Op onze webshop www.prachtigkado.nl zijn verschillende puzzels te bestellen. De meest verkochte puzzel is de puzzel 24 stuks. Op de puzzel met foto is elke opdruk leverbaar. De puzzel is geheel naar uw wens te maken. Een puzzel met foto is al leverbaar vanaf 4,95 euro.Puzzel met fotoDe puzzels zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een puzzel met foto kopen op www.prachtigkado.nl

Puzzel met foto tip om te bestellen:

Naast de puzzel met foto 24 stuks zijn er ook puzzels met 70 en 96 stuks leverbaar. Daarnaast is er nog een speciaal hartvormige puzzel te bestellen. Een puzzel met 70 stuks kost 6,95 euro. De grotere variant met 96 stuks kost slechts 7,95 euro. De speciale hartvormige puzzel  is al leverbaar vanaf 8,95 euro.

Puzzel met foto bestellen

Bestel uw puzzel in de webshop

Een puzzel met foto is te versturen in een standaard envelop of in een envelop met dezelfde opdruk als de puzzel. Deze speciale puzzeldoos met foto kost 3,95 euro.

Bestel uw eigen puzzeldoos

Bestel uw eigen puzzeldoos