Puzzel met foto prachtigkado

Wilt u een puzzel met foto prachtigkado bestellen? U kunt bij verschillende bedrijven een puzzel met foto bestellen. Voor de beste puzzel kiest u voor de puzzel met foto prachtigkado. Een puzzel met foto prachtigkado is een uniek en origineel cadeau voor verschillende gelegenheden. Hierbij kan u denken aan een bruiloft, jubileum, feestje, verjaardag of opening van een bedrijf. Met een puzzel met foto prachtigkado kunt u de gasten een foto van het bedrijf meegeven in de vorm van een puzzel. U kunt ook kiezen om een leuke foto van een (klein)kind te gebruiken.

–> Klik hier voor meer info!

 

Puzzel met foto prachtigkadoDe puzzels zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom het kopen van een puzzel met foto prachtigkado op www.prachtigkado.nl.

Puzzel met foto prachtigkado bestel tip:

Er zijn verschillende puzzels te koop. De meest verkochte puzzel is de puzzel met foto prachtigkado 24 stuks. Daarnaast zijn er ook puzzels met 70 en 96 stuks leverbaar. Daarnaast is er nog een speciaal hartvormige puzzel te bestellen. De puzzel met 24 stuks kost 4,95 euro. Een puzzel met 70 stuks kost 6,95 euro. De grotere variant met 96 stuks kost slechts 7,95 euro. De speciale hartvormige puzzel  is al leverbaar vanaf 8,95 euro.

Puzzel met foto bestellen

Bestel uw puzzel in de webshop

Een puzzel met foto prachtigkado is te versturen in een standaard envelop of in een envelop met dezelfde opdruk als de puzzel. Deze speciale puzzeldoos met foto en/of naam kost 3,95 euro.

Bestel uw eigen puzzeldoos

Bestel uw eigen puzzeldoos

Naast de puzzel met foto prachtigkado, zijn er nog vele andere soorten cadeaus te koop op de webshop. Bekijk de website www.prachtigkado.nl voor alle soorten cadeaus. Ook voor borduurwerk van bijvoorbeeld een handdoek of slabbetje bent u bij ons aan het juiste adres. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf. Voor meer informatie over het maken van dit prachtige fotocadeau, bijvoorbeeld als Vaderdag cadeau of voor een andere gelegenheid kunt u contact opnemen met PrachtigKado.nl. Wanneer u mee rte weten wilt komen over het maken van een bedrukte puzzel dan kunt u altijd contact met PrachtigKado opnemen. Het leuke van dit soort cadeaus is dat u het helemaal zelf kunt gaan maken, dus persoonlijker kan niet!