Puzzel met foto maken

Wilt u een puzzel met foto maken? U kunt de puzzel eenvoudig bestellen via de webshop. Een puzzel met foto maken is een uniek en origineel cadeau voor verschillende gelegenheden. Hierbij kan u denken aan een bruiloft, jubileum, feestje, verjaardag of opening van een bedrijf. Met een puzzel met foto maken kunt u de gasten een foto van het bedrijf meegeven in de vorm van een puzzel. U kunt ook kiezen om een leuke foto van een (klein)kind te gebruiken.

 

–> Klik hier voor meer info!

 

Op onze webshop www.prachtigkado.nl zijn verschillende puzzels te bestellen. De meest verkochte puzzel is de puzzel 24 stuks. U kunt de puzzel met foto maken met elke opdruk. De puzzel is geheel naar uw wens te maken. Een puzzel met foto maken is al leverbaar vanaf 4,95 euro.Puzzel met foto makenDe puzzels zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom het kopen van een puzzel met foto maken op www.prachtigkado.nl.

Puzzel met foto maken, bestel tip:

Naast de puzzel met foto maken met 24 stuks zijn er ook puzzels met 70 en 96 stuks leverbaar. Daarnaast is er nog een speciaal hartvormige puzzel te bestellen. Een puzzel met 70 stuks kost 6,95 euro. De grotere variant met 96 stuks kost slechts 7,95 euro. De speciale hartvormige puzzel  is al leverbaar vanaf 8,95 euro.

Puzzel met foto bestellen

Bestel uw puzzel in de webshop

Een puzzel met foto maken is te versturen in een standaard envelop of in een envelop met dezelfde opdruk als de puzzel. Deze speciale puzzeldoos met foto en/of naam kost 3,95 euro.

Bestel uw eigen puzzeldoos

Bestel uw eigen puzzeldoos

Naast de puzzel met foto maken, zijn er nog vele andere soorten cadeaus te koop op de webshop. Bekijk de website www.prachtigkado.nl voor alle soorten cadeaus. Ook voor borduurwerk van bijvoorbeeld een handdoek of slabbetje bent u bij ons aan het juiste adres. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.