Puzzel bedrukken

Wilt u een puzzel bedrukken met een foto, tekst of logo? Een puzzel bedrukken is eenvoudiger dan u denkt. U bestelt uw puzzel, levert de foto aan en binnen 24 uur valt de puzzel door de brievenbus. Een puzzel bedrukken is een leuk en origineel cadeau voor een feestje, verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest. U kunt de puzzel ook meegeven als geschenk aan bezoekers of gasten.

Wilt u zelf een puzzel maken met een opdruk zoals een foto, tekst of logo? Verspil geen moeite. Wij nemen uw werk uit handen.  Door middel van de nieuwste technieken drukken wij uw opdruk op een puzzel. Wij kunnen vrijwel alles drukken op een puzzel, bijvoorbeeld een foto, naam, tekst, logo of een afbeelding.

 

–> Klik hier voor meer info!

 

Puzzel bedrukken, meer tips:

Op onze webshop www.prachtigkado.nl zijn verschillende puzzels te bestellen. De meest verkochte puzzel is de puzzel 24 stuks. U kunt een puzzel bedrukken met vrijwel alle foto’s en teksten. De puzzel is geheel naar uw wens te maken. Een puzzel bedrukken is al leverbaar vanaf 4,95 euro.Puzzel bedrukkenDe puzzels zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een puzzel bedrukken op www.prachtigkado.nl

Naast de puzzel bedrukken 24 stuks zijn er ook puzzels met 70 en 96 stuks leverbaar. Daarnaast is er nog een speciaal hartvormige puzzel te bestellen. Een puzzel met 70 stuks kost 6,95 euro. De grotere variant met 96 stuks kost slechts 7,95 euro. De speciale hartvormige puzzel  is al leverbaar vanaf 8,95 euro.

Een puzzel bedrukken is te versturen in een standaard envelop of in een envelop met dezelfde opdruk als de puzzel. Deze speciale puzzeldoos bedrukken kost slechts 3,95 euro. Voor meer informatie over het maken van dit prachtige fotocadeau, bijvoorbeeld als Vaderdag cadeau of voor een andere gelegenheid kunt u contact opnemen met PrachtigKado.nl.