Puzzel bedrukken met foto

Een puzzel bedrukken met foto is helemaal in dit jaar. De puzzel bedrukken met foto is een poosje uit het beeld verloren. Echter is er door de komst van de steeds betere kwaliteit camera op mobiele telefoons veel mooier en originelere foto’s in het bezit. Een actiefoto, natuurfoto, partypicture of ‘selfie’ zijn leuk om op een puzzel te laten bedrukken.¬†Op onze webshop www.prachtigkado.nl zijn verschillende puzzels te bestellen. De meest verkochte puzzel is de puzzel 24 stuks. U kunt een puzzel bedrukken foto of een logo of tekst. De puzzel is geheel naar uw wens te maken. Een puzzel bedrukken met foto is al leverbaar vanaf 4,95 euro.

 

–> Klik hier voor meer info!

 

 

 

Puzzel bedrukken met fotoDe puzzels zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een puzzel bedrukken met foto op www.prachtigkado.nl

Puzzel bedrukken met foto:

Puzzel met foto bestellen

Bestel uw puzzel in de webshop

Naast de puzzel bedrukken met foto 24 stuks zijn er ook puzzels met 70 en 96 stuks leverbaar. Daarnaast is er nog een speciaal hartvormige puzzel te bestellen. Een puzzel met 70 stuks kost 6,95 euro. De grotere variant met 96 stuks kost slechts 7,95 euro. De speciale hartvormige puzzel bedrukken met foto is al leverbaar vanaf 8,95 euro.

Een puzzel bedrukken met foto is te versturen in een standaard envelop of in een envelop met dezelfde opdruk als de puzzel. Deze speciale puzzeldoos bedrukken kost slechts 3,95 euro.

Bestel uw eigen puzzeldoos

Bestel uw eigen puzzeldoos

Naast de puzzel bedrukken met foto, zijn er nog vele andere soorten cadeaus te koop op de webshop. Bekijk de website www.prachtigkado.nl voor alle soorten cadeaus. Ook voor borduurwerk van bijvoorbeeld een handdoek of slabbetje bent u bij ons aan het juiste adres. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.